Sunday

1. desember



”Hun som ble kalt ufruktbar, er nå alt i sjette måned. For ingenting er umulig for Gud.” ( Lukas 1,36b-37 )
 
I konferanser og bibelhelger er det ikke uvanlig at unge par vil ha forbønn for sin barnløshet. Ofte har lengselen etter barn gjennomsyret hele deres liv og de har vært dypt deprimert over at de ikke har fått oppfylt sitt ønske. Noen ganger har de følt at andre har begynt å prate om dem, som det paret som ikke kan få barn. Da har vi sammen med dem fått legge deres fortvilelse fram for Herren og vi vet at Herren mange ganger har svart på bønn.
Når vi møter de barna som er blitt til etter en slik bønnestund så føler vi en spesiell takknemlighet til Gud, fordi vi vet om den håpløsheten og store sorgen som var der før barnet ble til. Vi vet hvilket under Herren faktisk har gjort. Det blir så veldig tydelig at ingenting er umulig for Gud. Han er spesialist på å skape liv.
 Ufruktbarhet kan også berøre andre områder i livet. Våre drømmer kan ha slått feil og vi kan befinne oss i en tilsynelatende håpløs situasjon. Da får vi også lov til å ta til oss løftet om at ingenting er umulig for Gud. Han som skaper liv kan også forvandle en umulig situasjon til en ny begynnelse, dersom vi ber ham om det og lar ham få frie hender i våre liv.


Bønn
Herre, i dag takker jeg Deg for at Du kan gjøre det intet menneske formår. Hjelp meg å fortelle Deg om min dypeste lengsel og legge alle mine behov fram for Deg.

No comments:

Post a Comment