Tuesday

5. november



”Han har sagt deg, menneske, hva som er godt. Og hva krever Herren av deg uten at du skal gjøre rett og gjerne vise kjærlighet og vandre ydmykt med din Gud?” ( Mika 6,8 )

Mannen min hadde ansvar for bibellinjen på skolen hvor vi arbeidet i mange år. Han har evne til å undervise fra Bibelen på en slik måte at mennesker får lyst til å bli mer overgitt til Kristus. Han pleide å si til sine elever at teologien hans var svært enkel. Den hadde bare to punkter. Dette var noe elevene grep tak i og som avskjedspresang fikk han en t-skjorte hvor hele teologien var trykt på ryggen: GUD ER GOD og GUDS ORD ER SANT stod det.
Kristen tro er ikke mer komplisert enn det. Dersom hver eneste kristen alltid husket disse to punktene og levde etter dem da ville vi sannsynligvis får se en stabil, trygg, kjærlig og omtenksom kristenhet og mange mennesker ville bli dratt til våre menigheter.

Bønn
Herre, Du er en god Gud. Takk for Din stadige omsorg for oss. Takk for at Ordet er levende. Vi har fått det til veiledning og hjelp i livet. Hjelp oss å ta imot Ordet i våre hjerter i dag.

No comments:

Post a Comment