Saturday

25. mai



”Det skal komme trygge tider for deg (svensk: Han skal være din framtids sikre grunn), en fylde av frelse, av visdom og kunnskap.”
( Jesaja 33,6a )
 
Ingen av oss vet hva som venter oss i framtiden. Ingen vet om vi har mange dager igjen i livet eller bare et kort øyeblikk. Vi kan legge planer og tenke ut hvordan vi ønsker å ha det i framtiden, men innerst inne vet vi at vi ikke eier ett eneste minutt av den tiden som ennå ikke er kommet.
En del av oss blir tidlig og smertefullt klar over at det ikke lønner seg å bygge livet sitt verken på penger og materielle goder eller på karriere og personlig utvikling. Alt dette kan raseres på et øyeblikk. Sykdom, arbeidsledighet og økonomisk ruin kan ramme oss alle. Det eneste som holder å bygge livet på er Gud. Hans sønn Jesus Kristus har skapt denne verden. Paulus sier at han ”er før alle ting, og alt består ved ham.” (Kolosserne 1,17) Han er den eneste sikre grunn hvorpå mennesker kan bygge sine liv.

Bønn
Jesus, takk at Du som holder hele verden i Din hånd, også er en garanti for min framtid. Du er den sikre grunn jeg får bygge livet mitt på.   

No comments:

Post a Comment