Monday

5. august



”Si til Arkippus: Gi akt på den tjenesten du har fått i Herren, så du fullfører den!” ( Kolosserne 4,17 )
 
Våre sønner har alle vært dyktige fotballspillere og vi har fått følge dem fra knøttelaget og fram til de ble voksne modne spillere.
Knøttefotball var preget til dels av at spillerne løp rundt i altfor store fotballtrøyer som rakk dem til knærne (det fantes antagelig ikke nok små fotballtrøyer), og til dels av at alle spillerne samlet seg som en bisverm rundt det stedet hvor ballen var. De hadde ennå ikke lært noe særlig om lagspill.
Etter hvert som barna vokste opp ble de mer og mer disiplinerte. De har lært betydningen av at hver spiller holder seg i sin posisjon. De har lært å forholde seg til de andre spillerne og å spille sammen med de andre. Om noen andre har ballen forsøker man å finne en strategisk plass slik at den andre kan sparke ballen dit. De har lært seg å fullføre sin tjeneste på den plassen de er tildelt.
Gud har tenkt at hver eneste kristen skal vite hvilken posisjon som er deres - ”Vær derfor desto mer ivrige… etter å gjøre deres kall og utvelgelse fast!” (2. Peters brev 1,10a) Gud vil at vi trofast skal fullføre vår tjeneste på den plassen vi har fått tildelt.

Bønn
Herre, hjelp meg å fullføre den tjeneste Du har gitt meg i dag. Hjelp meg å spille på lag med andre slik at Du får ære gjennom mitt liv. 

No comments:

Post a Comment