Thursday

22. august



”Herren kommer oss i hu og velsigner oss. Han velsigner Israels hus, han velsigner Arons hus. Han velsigner dem som frykter Herren, de små med de store.” ( Salmenes bok 115,12-13 )
 
Vi bare ser på hverandre og sier ”BONUS!” når Gud gjør det lille ekstra som han er spesialist på. Vi skulle på en liten ferie. Vi var utslitt etter mange og lange arbeidsdager. Vi skulle fly langt og vi var forberedt på at kroppene våre skulle bli stive av å sitte stille og inneklemt i mange timer. Da vi endelig, etter lang ventetid skulle få gå om bord i flyet sier den høye mannen bak disken: ”Er det Rut og Peter?” Vi var overrasket over at han tiltalte oss ved fornavn, men vi svarte ja. Da sier han: ”Dere er blitt oppgradert til Business Class.” Vi bare ser på hverandre, denne gangen med tårer i øynene, og sier ”BONUS!” - eller rettere sagt - Guds velsignelse igjen! - Nå ble vi behandlet som konger, vi fikk sitte i dype, romslige stoler, fikk personlig oppvartning og mat og drikke ble servert på dansk porselen.
Gud vet alltid hva vi trenger. Noen ganger overrasker han oss på forunderlig vis. Vi bare vet at det er han som står bak. Han kjenner oss ved navn og vet i detalj hvordan han på beste måte kan vise sin personlige omsorg for oss.

Bønn
Herre, takk for at Du vet om alle våre behov og Du har ressurser nok til å dekke dem i overflod.

No comments:

Post a Comment