Tuesday

30. juli



”Jesus, som elsket ham, så da på ham og sa til ham: Du mangler én ting.” ( Markus 10,21a )
 
Det unge paret skulle på bryllupsreise - langt av sted. Foreldrene skysset dem til flyplassen og vitset om at de sikkert hadde glemt passene hjemme. Men neida, passene ble hentet fram og kontrollert. Mannens pass så nytt og nesten ubrukt ut. Den unge fruens pass så ut som om det hadde ligget en uke i dusjen og foreldrene ble urolige fordi de kjente til de strenge reglene for innreise i destinasjonslandet.
Da reisedokumentene ble kontrollert ved innsjekkingen dro foreldrene et lettelsens sukk etter at fruens pass ble godkjent. De ble desto mer overrasket da reisen synes å gå i vasken på grunn av en liten feil i den unge mannens pass. En av sidene satt ikke ordentlig fast. Det ble en springmarsj til politiet og en timeslang uro innen paret til slutt kom seg på flyet bare noen sekunder før avgang.
Slik kan det være også i våre liv. Et fillete ytre kan være helt OK, mens det livet som i det ytre ser flott og ordentlig ut, innerst inne kan mangle noe vesentlig. Du mangler én ting, sier dagens bibelvers. Én - er for mye…

Bønn
Herre, hjelp oss evaluere våre liv slik at vi ikke lurer oss selv til å tro at alt er vel til tross for at noe mangler der inne. Gi oss mot til å overgi våre liv helt og fullt til Deg og la Deg lege og reparere det som er i stykker.

No comments:

Post a Comment