Friday

8. mars



”Han sa til dem: Sannelig sier jeg dere: Det er ingen som har forlatt hus eller hustru eller brødre eller foreldre eller barn for Guds rikes skyld, som ikke skal få det mangedobbelt igjen her i tiden, og i den kommende verden evig liv.” ( Lukas 18,29-30 )
 
Vi var noen venner som satt og snakket sammen. Vi snakket om hvordan det er å leve som kristen i dagens samfunn. Vi snakket om vanskelighetene med å nå det postmoderne mennesket med evangeliet. Vi snakket om hvordan man skal møte mennesker som har bestemte oppfatninger om hvordan deres Gud ”må” se ut, uten at de tar det minste hensyn til hva Bibelen sier. Mange av oss syntes at det er vanskelig å vitne i dag. Men vi snakket også om hvilket privilegium det var at vi hadde funnet troen på Jesus. Vi kom fram til at den beste evangeliseringsmetoden tross alt er å leve ut friheten og gleden vi har i Kristus.
En i gruppen fortalte at han hadde hørt noen si: ”Det er så fint å få leve som en kristen, så selv om det til slutt skulle vise seg å være en flopp, så vil jeg allikevel ikke ha det på noen annen måte.” Jeg er tilbøyelig til å være enig!

 Bønn
Takk, Herre, for det herlige livet som Du gir hver enkelt kristen. Livet mitt ser kanskje ikke så glamorøst ut i denne verdens øyne, men freden som overgår all forstand og gleden i Deg oppveier alt.   

No comments:

Post a Comment