Wednesday

20. februar



”Da Salomo hadde fullført arbeidet med å bygge Herrens hus og kongens hus og alt det han ønsket (svensk: hadde lengsel og lyst til) å gjøre, da åpenbarte Herren seg andre gangen for Salomo…”
( 1. Kongebok 9,1-2a)
 
Da Gud skapte menneskekroppen, så formet han hver del slik at den skulle kunne fylle sin funksjon på beste måte. Foten ble formet slik at den skulle være god til å gå, hånden slik at den skulle kunne gripe godt, øret slik at det skulle kunne høre og øyet slik at det skulle kunne se.
 På samme måte har Gud formet hvert eneste menneske for en spesiell oppgave. Vi var i hans tanke og plan lenge før vi ble født og Gud skapte oss for at vi skulle passe inn i den planen for våre liv. Derfor er det så vidunderlig å lese ordene i dagens bibelvers. Det forteller at alt det fantastiske som Gud kalte Salomo til å gjøre, var noe som Salomo ”hadde lengsel og lyst til å gjøre”.
Når Gud kaller et menneske inn i en oppgave, så gjør han det med lengsel og lyst, ikke med pisk og tvang. Han vet hvordan vi er skapt og vil ikke tvinge oss inn i en oppgave som vi ikke er konstruert for.

 Bønn
Takk, Herre, for at Du har en vidunderlig plan for mitt liv. Takk for at Ditt kall stemmer overens med den lyst og lengsel som Du har lagt ned i mitt indre

No comments:

Post a Comment