Wednesday

30. januar



”Dere er dyrt kjøpt, bli ikke menneskers treller!”
( 1. Korinterbrev 7,23 )
 
I eiendomsmegler-jussen finnes det noe som kalles for ”skjulte feil”. Når en eiendom selges så er det slik at selger har opplysningsplikt og kjøperen har langt på vei en plikt til å undersøke eiendommen. Dersom kjøper etter overtagelsen av eiendommen, finner feil som han burde ha oppdaget før kjøpet, så må han selv ta kostnaden for å rette feilen. Men dersom det var en feil på eiendommen som var umulig å oppdage både for selger og kjøper så er det en ”skjult feil” og selger må ta kostnaden for å reparere skaden.
Bibelen sier at vi kristne er kjøpt og prisen er betalt. Før eide vi oss selv, men Jesus har kjøpt oss og nå tilhører vi ham. Forskjellen på et eiendomssalg og frelsen i Jesus Kristus er at det ikke finnes noen skjulte feil. Jesus vil at vi skal bekjenne alle våre feil og mangler for ham, men så kjøper han oss slik som vi er. Han tar fullt og helt ansvar for å reparere alle feil, både de kjente og de skjulte.

 Bønn
Takk, Jesus, for at jeg får tilhøre Deg i dag. Takk for at Du helbreder og gjenoppretter det som er ødelagt i meg og Du står for alle kostnadene. Hjelp meg å gi Din Hellige Ånd fri adgang til det som er Ditt.

No comments:

Post a Comment