Sunday

20. januar



”De holdt urokkelig fast ved apostlenes lære og ved samfunnet (svensk: den innbyrdes hjelpen)…” ( Apostelgjerningene 2,42 )
 
I den første menigheten var man nøye med å støtte hverandre. Man hjalp hverandre trofast og menigheten hadde framgang.
I en av sine bøker forteller John C. Maxwell om det store behovet for fallskjermer under andre verdenskrig. Fallskjermer måtte produseres i store mengder og de som satt og sydde dem måtte arbeide både åtte og ti timer om dagen. Det var tungt arbeid å sitte over en symaskin og sy endeløse sømmer i fargeløse tøystykker dag ut og dag inn. Resultatet av det harde arbeidet var en uformelig haug med tøy. Men hver eneste morgen fikk syerne vite at hvert sting de skulle sy den dagen var et ledd i en livredningsaksjon. De ble minnet om at akkurat den fallskjermen de skulle sy kunne være den fallskjermen som deres ektefelle, bror eller sønn skulle bruke. Syerne var en del av et større hele og arbeidet ble meningsfullt.
Som Kristi medarbeidere får vi alle være med og gjøre vår del. I blant virker det vi gjør kanskje ikke som om det har stor betydning, men vi må huske at vår innsats er en del av en større sammenheng. La oss trofast fortsette å gjøre vår del!

 Bønn
Herre, takk for at jeg får være med i Din store plan for å redde mennesker. Hjelp meg å gjøre det Du ber meg om. Hjelp meg å forstå at det ikke finnes noe ledd i arbeidet som er mindre viktig enn et annet. 

No comments:

Post a Comment