Tuesday

29. oktober



”Strid troens gode strid! Grip det evige liv som du ble kalt til - du som og har avlagt den gode bekjennelse for mange vitner!”
( 1. Timoteus 6,12 )
 
”Det er i motbakkene kondisjonen trenes” - ja, det sa han, bibellæreren, og alle som hadde kommet for å høre trøstens ord om at Gud skulle ta oss ut av alle våre prøvelser ble litt skuffet. Kunne det være slik at den motgang som vi møtte var et ledd i Guds treningsprogram for å gjøre oss til sterkere kristne?
Kamp innebærer alltid motstand. Noen ganger synes vi at livet farer hardt med oss. Alt går imot oss og vi kjemper hardt. Motbakken virker uendelig lang og bratt.
Når vi må gå lange motbakker så trenger vi ikke ta hele bakken i et langt sprang. Vi må ta et steg om gangen. Det eneste vi behøver lete etter er et sted å sette ned foten neste gang. Vi må kanskje holde på en god stund, men om vi holder ut så kommer vi før eller senere til bakketoppen.

Bønn
Jesus, livet oppleves umulig noen ganger, men Du hjelper oss å fortsette. Du vil vise oss, steg for steg, hvor vi skal sette ned foten neste gang. Takk for at Du aldri gir oss utfordringer som er vanskeligere enn vi kan klare.

No comments:

Post a Comment